söndag 15 februari 2009

Födelsedagshelgen

Helgen var verkligen kanon! Papps, Anki, Carro och Fille var på besök. Var helt underbart att ha dem här och vi har verkligen umgåtts mycket.

Vi har ätit och druckit en massa gott, fikat, slappat, myst, ätit lite mera och firat min födelsedag. TACK för en toppenhelg alla ni!


Har slappat en del;)

På torsdagen när pappsen och Anki hade kommit så blev det middag på Bronco. Mysigt att ses och få surra en massa. När vi hade ätit klart gick vi tillbaka hem till oss och drack kaffe och kikade lite på tv. Det blev en ganska tidig kväll och gamlingarna (haha!) gick upp till sig.

Självaste födelsedagen var helt underbar. Umgicks med pappa och A hela dagen. Fikade och myste hela dagen. Efter våra äventyr under dagen så fick vi tillfälle för lite powernap. Skönt! Carro å Fille dök upp och snart var alla samlade. Drack lite vin å öl här hemma sen gick vi ut och åt födelsedagsmiddag. Jättegod mat och vi hade det himlarns bra!



Pappa och A gav upp lite tidigare än oss andra och vi satt kvar och drack vin och drinkar ett tag innan vi fortsatte hemåt. Hade en underbar födelsedag och det betydde mycket för mig att ha familjen nära!

På lördagen blir det en härlig sovmorgon för oss alla. Åt frukost och P&A hade lite egna ärenden så vi andra gick på stan och fikade. Fick sällskap av A&J ett tag på stan oxå:) Gjorde inte mycket vettigt under dagen, men en att fika en himla massa gånger, haha! På eftermiddagen kom pappsen hem igen och åter igen var vi samlad trupp här hemma. Gud vad mysigt det är att ha familjen nära! Som vanligt så är det lite tomt såhär efteråt:(

Kvällen spenderades framför melodifestivalen med take away mat och vin. Härligt! Jag tror att vi alla hade ganska lika åsikter om låtarna. Mysig kväll!


Alla <3-ans dag blommor som jag fick av F :)

Söndagen spenderades delvis på Barkaby outlet. Carro påstod att hon var i himmlen när hon fick shoppa böcker för väldigt lite pengar. Åter igen hade vi en jättemysig dag och C&F åkte inte hem härifrån förrän runt sjutiden på kvällen.

TACK underbara familj för helgen. Ni är bäst!

Och tack alla andra för alla fina födelsedagshälsningar på både bloggen, fejjan och sms. Guldvärt! Har inte svarat på nästan nån hälsning, för då hade jag inte fått gjort nåt annat:)

Ha det så bra!


Inga kommentarer: