tisdag 18 november 2008

Lediga dagar i Hufvudstaden

Vi plockade som sagt upp mamma på vägen hem från Umeå. Även denna resa gick bra men vi var jäklig less när vi väl var hemma igen. Tog lite längre tid denna gång så det var lite mera vinterväg och ett stopp hemma.

Hur som helst. Tillbaka i Sthlm på Söndagen igen. Hade en kanonhelg i Umeå men det är alltid skönt att komma hem igen.
Drack lite vin med mammsen när vi hade landat på plats och vi satt uppe och surrade till ett-tiden.
Blev lite sovmorgon på Måndagen sen åt vi en mysfrulle innan vi började dagens äventyr. Ett äventyr som bestod av att gå, gå, gå, gå och gå.. Haha! Tur att det var jättefint väder med strålande sol.
Vi började med delar av Vasastan med Observatorielunden, Odenplan och Vasaparken inräknat. Fortsatte via S:t Eriksplan över till Kungsholmen och Fridhemsplan. Stannade på en lattepaus på min forna arbetsplats DubbelW. (De har fortfarande stans godaste latte! Herregud, det är verkligen skillnad på latte och latte..) Tog vägen via Kungsholmsstrand in till City för att sen fortsätta promenaden till Medis via skeppsbron. Haha, det var verkligen en låång prommis!
Jättemysigt att promenera runt hela dagen, men visst hade vi ont i våra ben när vi kom hem, haha! Åt sushi och drack vitt vin här igår kväll. Vi skulle titta på Oceans twelve men våra småhjärnor orkade inte tänka så mycket så det blev Ice Age ist. haha!
Idag har jag och mammsen varit på stan. En stund iaf. Herregud vilket väder det var!!! Det tokregnade och blåste och vi var verkligen dyngsura efter ett kort tag. Vi gav upp och gick och fikade och återvände sen hem. Gjorde just ingenting när vi kom hem, slappade och torkade till.

Följde mamma till tåget och vinkade av henna.. Poff, borta!

Har haft jättebra dagar men de har gått riktigt snabbt! Lite tomt är det allt och vi har haft jättemysigt dessa dagar, men på samma gång är det ganska skönt att det bara är jag och F igen, efter 5 dagar tillsammans med våra mammor, haha!

TACK mamma för dess härliga dagar!

NU: Mera te och Desperata hemmafruar:)

1 kommentar:

Anonym sa...

TACK själv för jättemysiga dagar! Vi hade verkligen gått en LÅNG promenad, kollade på kartan när jag kom hem igår. Jag förstår er, efter fem dagar med Mamma...