lördag 27 september 2008

Ladies Night!


Bilden är tagen under ett mycket tidigt och städat skede..

Ladies Night igår med jobbet.. Underbar afton=) Herregud vad roligt det var. Dels var showen grym och dessutom hade vi så otroligt kul tillsammans. Åt kanongod mat, drack en hel del vin och lite senare massor av drinkar. Det skedde dessutom ett litet missöde med en tillbringare full med vatten, så vi fick 2 drinkbiljetter var. Nice=) Lagomt tänkte jag, jag skulle ju jobba dagen efter. HA! Som att man bara utnyttjade dessa 2 biljetter.. Damerna använde inte alla sina så det skänkte dem till bättre behövande. Tack!




Maten då.. Skaldjursplatå. Herregud säger jag, så jäkla gott!! Kräftor, Hummer, Krabba, Räkor, Musslor.. Mmm! Fantastiskt gott. Till efterrättvar det chokladbakelse.. Fab!

Och showen då. Härliga karlar! Jag kan inte hjälpa det, men Stormare är så sjukt manlig.. Martin Stenmarck -Släng dig i väggen;) Haha! Och vad gör då Herr Stormare? JO, han klär av sig naken på scenen. Haha! Spritt srångande naken stod han på scenen inför tusentals skrikandes fruntimmer.






Ju mer klockan blev, desto bättre form blev vi. Vi skreksjöng, skålade, dansade och hade oss. Efter showen var det dansgolvet som gällde. Hej å hå! Full rulle. Några av gav upp lite tidigare, å Vi andra stannade tills lamporna tändes. Haha, det var så kul. Hade ingen röst kvar när det var slut och jag hade väldiga problem att få taxichaffisen att fatta var jag skulle.
Väl hemma så försökte jag mig på att besrätta om hela kvällen förFredde men det gick sådär. Utan röst är det inte lätt. Stackarn, en odräglig sambo utan röst som ska hålla på å babbla mitt i natten.

Så idag. Ville skjuta mig själv för att man är så dum i huvudet. Var jag tvungen att dricka de där sista drinkarna? På tåget till jobbet var det extremt svårt att hålla ögonen öppna. Men väl på plats gick det jättebra. Jag var inte den tröttaste av oss om man säger så, haha! Stämningen var på topp och alla var så glada efter kvällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahah!! Är det drottning Silvia och hennes tjänare på kortet?!!
Syngga ni är! Å din kjol kan du ta med till mej å lämna här ;) SNART ses vi! Kram!