fredag 5 september 2008

optikern

Veckan har rullat på snabbt.

På onsdagen spenderade jag 2h hos optikern.. 2h!!! Det tog verkligen tid. Optikern var tvungen att göra lite extra undersökningar och göra om några av dem då han inte riktigt förstod vad som var fel.. Hur som helst så slutade det med att jag ska få glasögon (igen.) Jepp, jag ska bli en Brill-Olle. Jag behöver inte har dem jämt. Bara när jag jobbar, sitter vid datorn, läser eller något annat som gör att jag fäster blicken inom 2 meter framför mig. När gör man inte det undrar jag?? Jag kommer nog ha dem mest hela tiden tror jag. Kanske inte när man går på stan eller ska ut å så. Vi får se. Jag kommer iaf ha dem i ett halvår, sen ska jag tillbaka dit. Är det inte bättre då, då måste jag gå till nån slags ögonspecialist.. Hmm. Tydligen har jag inte dålig syn, utan jag överanstränger ögonen och spänner dem hela tiden. Men d blir nog bra.

Det blev ingen spinning eftersom det drog ut så väldigt hos optikern. Men det blev ett danspass på kvällen eftersom min klipptid blev uppskjuten. Hur kul som helst och jag å LillaC hade ett léende på läpparna mest hela passet. MEN, en sak bekymrar mig.. I passet hade de med en CHRISTER SJÖGREN-låt! Det var ingen mindre än "I love Europe". What?!! Varför??

Han med lite mat med sis och Fille oxå. Bruna å fina var de och hade haft en kanonresa. Kul!!

Nu till det tråkiga.. Jag är sjuk!! =( Igår när jag kom hem från jobbet så var jag så fruktansvärt trött. Jag sov mest hela kvällen, kunde inte hålla ögonen öppna. Sen vaknade jag kanske 1000ggr under natten av att jag hade sjukt ont i halsen:( I morse dunkade huvudet och halsen gjorde ont så jag nästan dog. Åkte på jobbet iaf eftersom jag inte hade nån feber. Då. Men sen. På jobbet blev det bara värre å värre och jag har jobbat hela dagen med feber och ont överallt:(
Nu är jag äntligen hemma å ligger nerbäddad i soffan under täcket. Har ätit vaniljglass med varma hallon. Mumma! Fredde är ute å käkar middag och dricker öl med sina kompisar. Själv ska jag slumra framför tvn. Vill läsa lite men jag har svårt å tro att jag kan hålla ögonen öppna.

Ha en trevlig helg alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hua snygging ! krya genast på dig .
KRAM Papps å Anki.