onsdag 8 oktober 2008

Helgen och tvätt.

sådär ja. Då var de första maskinerna laddade. Helt sjukt vad mycket tvätt det blir på 2 personer! Och hur kan det bli stökigt så fort och så mycket disk på nolltid?!! Haha! Tänk då en 5barnsfamilj! Gud vad hemskt! Men jag beundrar dem som klarar det. Men å andra sidan så är man ju 2 om att ta hand om skiten oxå. Bara det gör ju saken roligare! :)

Helgen då. Den spenderades i Sundsvall. Eller Bölom rättare sagt. Mitt hem!!! Det var så fint och höstigt där nu, fina färger ute och frisk luft. Lovely!




På fredagkvällen när vi kom fram så var det minst sagt fullt hus. Så kul att komma hem och större delen av klanen var på plats. Gunilla & Lasse, Terttan & Yngve, Mormor, Mamma & Steffe! Gud så mysigt! Käkade tårta, drack lite vin och hade det mysigt. Härligt, härligt!

På Lördagen var det arbet som gällde. Haha! Ungdjuren skulle hem och vi fick valla dem. Hihi! Faktiskt mysigt att vara med på. Sen blev det rajtan tajtan i hagen när flickorna mötte pojkarna;)


Flickor på väg hem efter sommarbetet. Flickor och pojkar på Oktoberfets;)

Vi promenixade sen ner till stugan och kollade på ombygnaden och det var verkligen fint där! Jag längtar till sommaren. Då vill jag ta dit LillaC och Andrea och dricka vin, grilla, bada och sova där:)
Födelsedagsmiddag för mammsen på kvällen med GOD mat, vin och en jättemysig kväll.

På Söndagen var det dax för den riktiga födelsedagspresenten. En dag på SPA! Gud så mysigt det var=) En heldag med bastu, bubbelpool, lunchbuffé, mera bad och mys. Härligt!
Väl tillbaka hemma hos mamma så blev det lite vila innan vi fortsatte färden mot Sthlm.

Det blev en kort visit hemma, men väldigt välbehövlig och väldigt lyckad! Nu har jag laddat batterierna lite så nu ska man nog orka med hösten som är kvar!

:)

Inga kommentarer: